Een passend advies voor: Acne, verstopte poriën, onstekingen.  


Wanneer je last hebt van onzuiverheden, puistjes, verstopte poriën enz. wil je waarschijnlijk niks liever dan een mooie, stralende & egale huid. 
Op deze pagina vind je producten die het beste aansluiten bij jou huidtype.

 

Stap voor stap kun je ervoor zorgen dat je huid gaat verbeteren!

 

We beginnen bij stap 1: Reiniging!

 

Belangrijk is dat je 2x per dag je huid reinigt, in de ochtend & avond, mét een product. 

Je kunt de onderstaande reinigingsproducten icm de konjac spons gebruiken. De konjac spons gebruik je dan ook altijd icm een reinigingsproduct.

 

Na het reinigen van de huid, ga je altijd door naar stap 2: een serum. Ook deze gebruik je voor het beste resultaat dagelijks in de ochtend & avond.

 

De Cure peau nette is hierop een uitzondering, dit is een ampullenkuur die je gedurende 15 dagen 2x per dag aanbrengt op je gereinigde huid. Deze werkt erg goed om je huid een boost te geven, of wanneer je bijvoorbeeld gaat overstappen op natuurlijke producten. 

 


Stap 3: dag & nachtverzorging.
Na de reiniging en het serum kies je een geschikte dag & nachtverzorging.

 

Heb je veel en erg grote ontstekingen, die pijnlijk en gezwollen onder je huid voelen? Kies dan de anti-acné crème.

Wanneer je huid wel acné of ontstekingen heeft maar niet zo heftig, kies dan voor een van de andere crèmes. 

 

 

Stap 4: Zonbescherming

 

Deze stap is enkel voor in de ochtend!

Een zonbescherming is een must wanneer je een huid hebt die snel puistjes / ontstekingen heeft. Door de zon wordt namelijk meer talg aangemaakt, wat zorgt voor meer ontstekingen. Gebruik hiervoor een van onderstaande producten, eventueel met een tintje erin zodat je hem als een BB crème kunt inzetten!

 


Stap 4: een Scrub / Exfoliator.

Wanneer je last hebt van actieve acné, breng het product dan aan op je huid zónder het te bewerken / te scrubben. Laat het product / ingrediënten (Een paar minuten) zijn werk doen, en spoel vervolgens af. 

 


Stap 5: een masker
.

 

Deze stap geeft je huid een echte boost. Het beste zou zijn wanneer je dit 2x per week gebruikt. Je kunt kiezen uit een crème masker, wat je voor 15 minuten laat zitten en vervolgens afspoelt. Of je kiest voor een sheetmasker, dit velletje met actieve werkstoffen laat je op je huid zoals aangegeven op de instructie. Afwisselen van de maskers is ook een aanrader!

 


Stap 6: een gezonde huid van binnenuit! 

Naast een goede huidverzorging, kun je (naast een gezond voedingspatroon; voor meer info kun je eenEMB afspraak plannen) dit ondersteunen van binnenuit.

De hier onder genoemde suppletie sluit mooi aan wanneer je last hebt van Acné. Voor het beste resultaat gebruiken beide supplementen. 

Voor een suppletie advies op maat kun je kiezen voor eenEMB test