Revitaliserende, hydraterende, peeling met tweefasen­technologie

 

BioRePeelCl3 is een innovatief, gepatenteerd medisch hulpmiddel met een bio-stimulerende, revitaliserende en peelende werking. De BioRePeel is een prachtige peeling bomvol met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne. BioRePeel is bedoeld voor het hele lichaam, met een concentratie van 35% TCA als hoofdingrediënt.

 

Anders dan traditionele TCA-peelings, die vooral oppervlakkig werken, toont BioRePeel aan dat diepe huidschilfering niet nodig is voor optimale resultaten.

BioRePeel stimuleert de aanmaak van collageen en elastine diep in de huid. De resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren in de weken daarna.

BioRePeel kan het hele jaar door worden gebruikt en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Dankzij een diepgaande stimulatie van huidvernieuwing en biosynthetische processen gaan we de effecten van huidveroudering en schade veroorzaakt door UV-straling en vervuiling tegen.

We richten ons op de kern van het probleem en zorgen zo voor langdurige resultaten. BioRePeel bevat een breed scala aan actieve ingrediënten in één effectieve behandeling.