Merken » Behandelingen » Huidbehandelingen

Behandelingen met Absolution

 

Een volledig natuurlijk en biologisch merk met oog voor het milieu. Door het mix & match principe zijn de producten vooral ook persoonlijk, af te stemmen op de specifieke behoefte en stemmingen van jou en je huid.

Absolution Junior € 45.- (+- 30 minuten) Tot 21 jaar.
Huidanalyse, reiniging, scrub, masker, serum, dagverzorging.

Absolution Comfort € 69.- (+- 60 minuten) Voor ieder huidtype.

Absolution Op Maat € 89.- (+- 90 minuten) Voor ieder huidtype.

Absolution  Comfort VEGAN € 69.- (+- 60 minuten)
Absolution Op Maat VEGAN € 89.- (+- 90 minuten)
Een samengestelde en complete behandeling met enkel vegan producten van Absolution!

Absolution Skinbooster € 125.- (+- 75 minuten) 
Voor de huid met roodheid – strak gevoel – jeuk – irritatie.
Inclusief 15-daagse ampullenkuur voor thuis gebruik (t.w.v. € 57.-)

Absolution Detox € 125.- (+- 75 minuten)

Met deze complete behandeling (inclusief kuur) kan je huid zijn afvalstoffen (die door de winterse kou of zomerse warmte vastgehouden worden) afvoeren en voorbereiden op het voorjaar / najaar. Zichtbaar egaler en gladdere huid, fris & stralend

Absolution STARTPAKKET ACNÉ € 199.-
Startpakket gericht op de acné huid, bestaande uit een gezichtsbehandeling op maat, een reinigingsproduct + booster purété + crème de santé. Een gouden combi om acné aan te pakken.

 

Behandelingen met Décaar

 

Décaar Algae Peeling €79.-

Décaar Algae Peeling Kuur €225.-
(3x Décaar biopeeling behandeling in 2 weken)

Décaar Algae icm Deep Phyto €105

Décaar Algae icm Deep Phyto Kuur €250

De eerste & tweede behandeling is de Algae peeling, bij de derde Algae peeling is deze icm de deep phyto peeling. 

Biopeeling

Algen peeling


 

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil DÉCAAR Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld. 

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

  • Rimpels en lijnen.
  • Acne & de vette huid.
  • Droge huid.
  • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
  • Couperose.
  • Rosacea.
  • Littekens.
  • Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen peeling?

De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.

De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.

Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.

De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.

Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

 

Natural Face Lift

 

Door middel van diverse intensieve massage technieken, worden dieper gelegen cellen opnieuw geactiveerd en wordt de huid op een natuurlijke manier gelift (zonder dat de mimiek verloren gaat!)

Het verschil met een reguliere bindweefsel behandeling is dat bij de natural face lift ook de botweefsels en spierweefsels worden aangepakt. Zie dit als een workout / sportschool voor je huid.

Intake gesprek & 1e behandeling € 79.- 60 minuten

Intake gesprek & 1e behandeling OP MAAT €100.- (deze behandeling is inclusief een reiniging, masker, evt. onzuiverheden verwijderen) 90 minuten

Vervolgens:

Kuur van 5 behandelingen € 299.-

Kuur van 10 behandelingen € 549.-

Kuur van 15 behandelingen € 779.-

Wil je het resultaat na een kuur zo lang mogelijk behouden is het aan te raden de natural face lift behandeling een maal per 4 à 6 weken te herhalen.

Onderhoudsbehandeling € 79.-

Onderhoudsbehandeling OP MAAT € 100.-