Eerste afspraak 

 

Wanneer je voor de eerste keer bij de groene huid komt voor een huidbehandeling, vind ik het erg belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van je wensen en behoeften. Vooraf bespreken we een aantal belangrijke zaken aan de hand van een huidanalyse & huidscan. Je krijgt een behandel - en productadvies én je krijgt je persoonlijke huidpaspoort mee naar huis. 

Je eerste behandeling 

 

Mijn doel is altijd om jouw huid in optimale conditie te krijgen. De producten die gebruikt en geadviseerd worden, worden aangepast op je huidtype en op hoe je huid reageert op de diverse huidverbeterende ingrediënten.

We starten daarom altijd met de behandeling ‘ op het eerste gezicht ‘. Zodat we een duidelijk beeld van elkaar krijgen. Door middel van een huidscan worden de diepere lagen van je huid in kaart gebracht, het onzichtbare wordt zichtbaar gemaakt en de behoefte van je huid wordt nog beter zichtbaar.

Bij de groene huid doen we er alles aan om jouw droomhuid te kunnen realiseren. Alle adviezen reik ik je aan, en in de praktijk voer ik de behandelingen op de meest doeltreffende manier uit. Maar, zodra je de deur uitstapt, is het natuurlijk erg belangrijk om verder te werken aan je droomhuid. Je krijgt een huidpaspoort en een uitgebreid advies mee, zodat je thuis zelf verder kunt gaan met het verzorgen van je huid. 


Behandelingen met Absolution

 

Een volledig natuurlijk en biologisch merk met oog voor het milieu. Door het mix & match principe zijn de producten vooral ook persoonlijk, af te stemmen op de specifieke behoefte en stemmingen van jou en je huid.

 

Absolution Comfort € 82,50 (+- 60 minuten) Voor ieder huidtype. Ook VEGAN mogelijk.

Absolution Op Maat € 110,- (+- 90 minuten) Voor ieder huidtype. Ook VEGAN mogelijk.

Absolution Facial Cupping €92,50 (+- 60 minuten) Voor ieder huidtype. Ook VEGAN mogelijk.

 

Behandelingen met Décaar

 

Décaar CO2 Treatment € 97,50

een niet-invasieve behandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van kooldioxide om de aanmaak van collageen te stimuleren en daardoor het uiterlijk van de huid te verbeteren.

 

Décaar Algae Peeling €97,50 

Ookwel bekend als biopeeling. 

Décaar Algae Peeling Kuur €279.-
(3x Décaar biopeeling behandeling in 2 weken)

 

Décaar Algae icm Deep Phyto €125,00

Décaar Algae icm Deep Phyto Kuur €289,-

De eerste & tweede behandeling is de Algae peeling, bij de derde Algae peeling is deze icm de deep phyto peeling (aan te raden bij grove littekens).

 

Décaar Algae icm CO2 Treatment €125,00

 

Prijzen zijn exclusief producten voor thuis gebruik. 

Algen peeling


 

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?

De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil DÉCAAR Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid.

Werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling.

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld. 

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Algen peeling geschikt?

 • Rimpels en lijnen.
 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Grove poriën.

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen peeling?

De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.

De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.

Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.

De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.

Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

De Algen Peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

 

CO2 Treatment by DÉCAAR – 60 minuten

 

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de CO2 Treatment van DÉCAAR!

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. 

De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

 

Werking DÉCAAR C02 Treatment

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.


Wat kun je van de behandeling verwachten?

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht door de DÉCAAR specialist. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

 

Voor wie is de DÉCAAR CO2 Treatment geschikt?

De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

 


✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huidskleur
✓ Acne en onzuivere huid
✓ Huidveroudering

De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

 

De DÉCAAR CO2 Treatment mag alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde DÉCAAR-specialisten.

 

Deep Phyto Peeling by DÉCAAR – 60 minuten

 

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

 

Voor wie is de DÉCAAR Deep Phyto peeling geschikt?

De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

 
 • Door de zon beschadigde huid.
 • Oppervlakkige pigmentvlekken.
 • Rimpels en lijnen.
 • Rokershuid.
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
 • Acne & (acne) littekens.
 

DÉCAAR Deep Phyto peeling werkstoffen

 

In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

 

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren, ook wel alpha hydroxy acids (AHA) genoemd. Glycolzuur bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Door deze kleine moleculen is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken.

 

Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen. Dit betekent dat de kans op het krijgen van ouderdomsverschijnselen en huidkanker afneemt.

 

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

 

Melkzuur:  Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto Peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

 

 

 

 

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

 

 

 

Acné 

 

Wanneer je last hebt van onzuiverheden, puistjes, verstopte poriën enz. wil je waarschijnlijk niks liever dan een mooie, stralende & egale huid. 

Ik ben specialist in het behandelen van acné en wil je dan ook graag helpen dit samen met jou aan te pakken!

Heb je een aanvullende verzekering? Wellicht krijg je de behandeling deels / helemaal vergoed. Kijk dit even na in je polis.

 

Acné behandeling €92,50

 

 

Natural Face Lift

 

Door middel van diverse intensieve massage technieken, worden dieper gelegen cellen opnieuw geactiveerd en wordt de huid op een natuurlijke manier gelift (zonder dat de mimiek verloren gaat!)

Het verschil met een reguliere bindweefsel behandeling is dat bij de natural face lift ook de botweefsels en spierweefsels worden aangepakt. Zie dit als een workout / sportschool voor je huid.

Intake gesprek & 1e behandeling € 92,50 60 minuten

 

Onderhoudsbehandeling € 92,50

 

Buccal

 

Natural Face Lift Behandeling icm Buccal Face Sculpting €125,-