Merken » Behandelingen » Huidbehandelingen

Behandelingen met Absolution

 

Een volledig natuurlijk en biologisch merk met oog voor het milieu. Door het mix & match principe zijn de producten vooral ook persoonlijk, af te stemmen op de specifieke behoefte en stemmingen van jou en je huid.

Absolution Junior € 45.- (+- 30 minuten) Tot 21 jaar.
Huidanalyse, reiniging, scrub, masker, serum, dagverzorging.

Absolution Comfort € 69.- (+- 60 minuten) Voor ieder huidtype.

Absolution Op Maat € 89.- (+- 90 minuten) Voor ieder huidtype.

Absolution  Comfort VEGAN € 69.- (+- 60 minuten)
Absolution Op Maat VEGAN € 89.- (+- 90 minuten)
Een samengestelde en complete behandeling met enkel vegan producten van Absolution!

Absolution Skinbooster € 125.- (+- 75 minuten) 
Voor de huid met roodheid – strak gevoel – jeuk – irritatie.
Inclusief 15-daagse ampullenkuur voor thuis gebruik (t.w.v. € 57.-)

Absolution Detox € 125.- (+- 75 minuten)

Met deze complete behandeling (inclusief kuur) kan je huid zijn afvalstoffen (die door de winterse kou  of zomerse warmte vastgehouden worden) afvoeren en voorbereiden op het voorjaar / najaar. Zichtbaar egaler en gladdere huid, fris & stralend 

Heb je een specifiek probleem waar je graag samen met mij aan wilt werken?
De volgende pakketten heb ik alvast samengesteld. Mocht er een ander specifieke issue zijn, laat het me weten en samen bekijken we hoe we dit het beste aan kunnen pakken.

Absolution pakket MAN € 125.-
behandeling op maat voor de man, inclusief crème de l’homme 30ml.

Absolution pakket DETOX € 199.-
2 behandelingen met als doel de huid terug in balans brengen, inclusief herstellende kuur voor thuisgebruik ‘la cure peau nette’.

Absolution pakket PIGMENTATIE € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel pigmentatie te verminderen/vervagen, inclusief l’huile addiction gezichtsolie, met 27 biologische en natuurlijke oliën en bloemextracten.

Absolution pakket GERSTEKORRELS € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel het verwijderen én tegengaan van de gerstekorrels. Inclusief l’huile addiction gezichtsolie.

Absolution pakket MEE-ETERS € 199.-
2 absolution behandelingen met als doel het verwijderen én tegengaan van de mee-eters. Inclusief solution controlé, werkt herstellend en gaat onzuiverheden tegen.

Absolution STARTPAKKET ACNÉ € 199.-
Startpakket gericht op de acné huid, bestaande uit een gezichtsbehandeling op maat, een reinigingsproduct + booster purété + crème de santé. Een gouden combi om acné aan te pakken.

 

Behandelingen met Décaar

 

Décaar Algae Peeling €79.-

Décaar Algae Peeling Kuur €225.-
(3x Décaar biopeeling behandeling in 2 weken)

Biopeeling

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment.

 

Natural Face Lift

 

Door middel van diverse intensieve massage technieken, worden dieper gelegen cellen opnieuw geactiveerd en wordt de huid op een natuurlijke manier gelift (zonder dat de mimiek verloren gaat!)

Het verschil met een reguliere bindweefsel behandeling is dat bij de natural face lift ook de botweefsels en spierweefsels worden aangepakt. Zie dit als een workout / sportschool voor je huid.

Intake gesprek & 1e behandeling € 79.- 60 minuten

Intake gesprek & 1e behandeling OP MAAT €100.- (deze behandeling is inclusief een reiniging, masker, evt. onzuiverheden verwijderen) 90 minuten

Vervolgens:

Kuur van 5 behandelingen € 299.-

Kuur van 10 behandelingen € 549.-

Kuur van 15 behandelingen € 779.-

Wil je het resultaat na een kuur zo lang mogelijk behouden is het aan te raden de natural face lift behandeling een maal per 4 à 6 weken te herhalen.

Onderhoudsbehandeling € 79.-

Onderhoudsbehandeling OP MAAT € 100.-