De groene huid

 

Mijn naam is Robin van Lierop, eigenaresse van de groene huid. Wens jij een gezonde en stralende huid, of wil je graag een goede & natuurlijke huidverzorging? Dan heb jij de juiste plaats en persoon gevonden om je daarbij te helpen. Als schoonheidsspecialiste en huidcoach gaan we samen werken aan een verbetering van de kwaliteit van de huid. Iedereen is uniek en zo ook iedere huid, je persoonlijke huidverzorgingsroutine en elke behandelmethode. Heb je last van een specifiek huidprobleem of bijvoorbeeld littekens, acné, vroegtijdige huidveroudering? Middels ervaring, kennis en de juiste producten kan ik je hierbij helpen.


Eerste afspraak

 

Tijdens je eerste afspraak nemen we ruim de tijd voor een intake, huidscan en diverse metingen om de behoefte van jou en je huid te bepalen. We krijgen hierdoor een duidelijk beeld van wat je huid tekort komt en wat ervoor nodig is om deze terug in balans te krijgen. Nu we weten waar we aan gaan werken, starten we met de behandeling, aangepast aan je huidwens. 

Na de behandeling krijg je een advies met wat jij er zelf aan kunt doen om je huid zo optimaal mogelijk te verzorgen. Hierbij ontvang je een persoonlijk huidpaspoort en deel ik de nodige kennis met je om thuis aan de slag te gaan. 
 
De eerste behandeling (€ 115,-) bestaat uit:
  • Intakegesprek
  • Huidscan
  • huidmetingen
  • Kennismakingsbehandeling
  • Thuisadvies met huidpaspoort