Huidverzorging op maat! 

Iedereen is tegenwoordig beter dan ooit geïnformeerd over cosmetische ingrediënten en iedereen verwacht bepaalde resultaten van hun gezichts- en huidverzorging. Omdat de huid voortdurend verandert en wordt blootgesteld aan verschillende invloeden, wil je de verzorging actief ervaren en perfect afgestemd hebben op jouw huidige huidconditie.
Met een computerondersteunde huidanalyse van 's werelds marktleider op het gebied van huidanalyse-apparatuur, meet en documenteert de computer nauwkeurig de huidige huidconditie en de biologische leeftijd van jouw huid met behulp van verschillende sondes en een hoog-resolutie camera.
De huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is reeds bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf ’’  wordt door de camera geanalyseerd op: de aanwezigheid van schilfertjes, en de mate van verhoorning van de huid.

De zuurmantel ook wel de microbiome van de huid genoemd kan uit balans raken en de nodige problematiek op de huid veroorzaken. De microbiome kan worden verbeterd door een gerichte toevoer van vocht en vet, maar je moet wel weten welke noodzakelijk is!
Tijdens de metingen worden vocht, sebum en de elasticiteit van de huid gemeten.

Op basis van de meting bepaalt de software een formule op maat. En jouw SkinCare wordt op maat gemaakt!

De actieve ingrediënten die worden toegevoegd worden beschermd door inkapseling en hebben een transportsysteem. Ze hebben tevens een uitstekende verdraagzaamheid op de huid en geven een gelijkmatige opname en verdeling. Er wordt een reserve depot in de huid gecreëerd met een 24H effect.


Huidmeting €35,00 

 

Prijs van het product is afhankelijk van de ingrediënten. Voor meer informatie neem even contact op per mail via info@degroenehuid.nl