Die beroerde probleem huid. Je baalt. Weer die rottige jeuk, voor de zoveelste keer! Foundation nummer 13 belandt naast de andere probeersels in de prullenbak. Niets helpt. Sterker nog, je huid is er alleen maar slechter van geworden! Je kunt wel janken. Zaterdag heb je dat feestje. Je kan er niet onderuit, je moet gaan. Maar het liefst krab je je huid van je gezicht en kruip je de hele dag onder je dekentje. BAH! Je bent klaar met die beloftes!

NATUURLIJK & DIERPROEFVRIJ

Natuuuuuurlijk beloven ze je van alles… Weet je… juist in NATUURLIJK zit de oplossing! En daar geloven wij heilig in. Onze natuurlijke cosmetica, rijk aan miljoenen mineraaltjes hebben bijna magische eigenschappen. Deze steen is zo puur, dat het letterlijk één wordt met je huid. Door de warmte van je huid doen de mineraaltjes haar transformerende werk! Ze zuiveren je huid en zetten het herstelproces in werking. Op dat feestje ben jij zaterdag het stralende middelpunt. Zie je al die verbaasde gezichten voor je als je vertelt over de make-up van Creative Cosmetics?

GETEST OP CLEOPATRA

Zo gaat het vaak bij onze klanten. Meestal sceptish door alle beloftes, proberen ze als laatste redmiddel onze producten. 
Weet je, in de natuur schuilt een eeuwenoud, het lijkt wel vergeten make-up. Make-up al zo oud dat Cleopatra het zelfs gedragen heeft. Testen hoeft dus niet meer. Het is al getest! Cleopatra ging je voor. Zij wist toen al wat goed voor haar huid was. Wij volgden haar eeuwen later op! Natuurlijke minerale make-up met verbluffende, maar vergeten resultaten. Het wordt tijd dat iedereen onze make-up leert kennen!

LIEF VOOR MENS EN DIER

Geen dier die gebruikt wordt als wandelend make-uppalet. Dat laten wij niet toe! Gewoon make-up uit de natuur. Make-up die lief is voor de aarde en ook nog eens lief is voor jou! Ook als je geen gevoelige huid hebt, zal je verbaasd staan van het resultaat. Onze make-up laat iedereen weer stralen! Mens en dier!

CREATIVE COSMETICS

Creative Cosmetics (2013) staat voor een positieve visie hebben. ‘Making every skin smile’ is je huid voeden en herstellen met natuurlijke en dierproefvrije cosmetica. Cosmetica die werkt van buiten naar binnen, maar door persoonlijke aandacht en liefde ook werkt van binnen naar buiten.

 

Je bent de groene huid aan het juiste adres voor een vrijblijvend make-up advies, of kom langs voor een gezellige en leerzame workshop hij ROBIN skin & lash expert. We zijn officieel verkooppunt van de minerale make-up van Creative Cosmetics.

Heb je een vraag? Stuur ons een whatsapp 0655138754 of mail!