Denk eens na..

Denk eens na 🤨

 

Vaak vertel ik mama’s te be 🤰🏼of mensen met pasgeboren kindjes 🤱🏼dat ze moeten opletten met wat ze op het tere & gevoelige huidje van de kleine gaan smeren.

 

Er ligt een breed assortiment aan producten in de drogisterijen. Mooie verpakkingen, heerlijke geuren, jij als zwangere bent hier super vatbaar voor! Maar denk eens na.. hoe goed kan dit zijn voor je kindje? Wat heeft je kindje nu eigenlijk écht nodig? Dat wat je daar vast pakt in ieder geval niet!!

hier begon de zoektocht, en uiteindelijk heb ik in Loverock gevonden wat ik zocht. Duidelijk, gezond, geen poespas, geen toevoegingen, perfect voor kids! 

 

Dieke van Loverock legt er hier wat meer over uit:

 

“Dat mooi oud worden eigenlijk al in de kindertijd begint, weten maar weinig mensen”, zegt Dieke de Haas - van Groningen. “Kinderen spelen meer buiten, gaan vaker in bad en hebben een drogere en kwetsbaardere huid. Dus we zijn elke dag bezig met bescha- digingen uit het verleden te herstellen, terwijl we er veel hadden kunnen voorkomen.”

Als oprichtster van het Nederlandse natuurlijke merk Loverock weet Dieke dat de kinderhuid echt anders is. “Het is essentieel om als kind al goede verzorging te gebruiken om huidbeschadigingen te voorkomen of minimaliseren”, zegt Dieke. “Kinderen hebben vanaf het eerste levensjaar een ruim vijf keer drogere huid krijgen dan volwassenen. Dit houdt aan tot de pubertijd. Daarnaast hebben kinderen een dunnere huid en zijn ze veel meer buiten dan volwassenen. Hierdoor krijgen kinderen tot ruim drie keer meer UV-straling te verwerken dan een volwassenhuid. Terwijl een kinderen tot aan twaalf jaar een beperkt werkend UV-pigmentatiesysteem hebben.”

 

Meer info? Je vindt de producten hier!

https://www.degroenehuid.nl/loverock-1

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.