Werkstoffen & biologische producten

Van H I P P I E 🧝🏻‍♀️ naar H Y P E 🔥

Werkstoffen & biologische producten

Toen ik met natuurlijke - biologische producten startte in de salon, was het nog ‘hippie’ & vrijwel onbekend. Maar ik was destijds al overtuigd dat dit een succes zou zijn! Tegenwoordig beginnen ook steeds meer grote, bekende merken met een ‘natuurlijke’ lijn. Het wordt hierdoor gelukkig veel bekender en normaler, maar wat is nu voor jou huid geschikt?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Ik zal je wat uitleg geven!

✔️ Een merk, mag al aangeven dat een product ‘natuurlijk’ of ‘op natuurlijke basis’ is terwijl er slechts 3% van het gehele product natuurlijk hoeft te zijn. Dat is natuurlijk helemaal niet natuurlijk!! Wat zit er in de overige 97%?

✔️ Vele merken gebruiken in hun naam termen met daarin ‘BIO’ (waarschijnlijk kun je zo al wat merken opnoemen). Dat een merk zich op deze manier in de markt zet heeft NIETS te maken met wat erin zit. Dit is helaas echt schijn & een goede marketing truc.

✔️ Verzorgingsproducten die in de reguliere winkels verkrijgbaar zijn, mogen slechts 0-3% werkzame ingrediënten bevatten, zo luidt de nieuwe cosmeticawet. Producten verkrijgbaar bij een schoonheidsspecialist mogen 5-15% werkzame stoffen bevatten. Producten met meer dan 15% werkzame stoffen vallen onder de categorie medicijn. De producten in het assortiment van de groene huid bevatten 10-15% werkzame ingrediënten. Daardoor is de werking van de producten dus ongeveer vier à vijf keer effectiever dan veel andere huidverzorgingsproducten.

✔️ Nog niet overtuigd, wil je graag meer informatie, of zou je graag advies willen?

Neem contact met ons op!

💌 Info@degroenehuid.nl
🖥 www.degroenehuid.nl
📱 0655138754

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.