Uitverkocht

Chinchilla 10 Wasbare Wattenschijfjes Incl. Waszakje

€ 12,95 € 7,50
Uitverkocht

Chinchilla 10 Wasbare Wattenschijfjes Incl. Waszakje

€ 12,95 € 7,50

💙 WASBAAR & HERBRUIKBAAR: De make-up verwijderingspads gemaakt van 70% bamboe viscose en 30% katoen voor je dagelijkse gezichtsreiniging zijn bijzonder zacht en knuffelig om make-up, zonnebrandcrème en cosmetica met succes te verwijderen zonder enig ongemak.
💙 MILIEUVRIENDELIJK & DUURZAAM: van nature composteerbaar en vrij van plastic - het duurzame, ecologische en hulpbronnenbesparende alternatief voor wegwerppads.
💙 PRAKTISCH: 10 stuks van de herbruikbare cosmetische pads in een praktische katoenen waszak met metalen sluiting voor thuis of op reis. Een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding, want op de lange termijn zijn de wasbare pads voor het verwijderen van make-up veel goedkoper dan conventionele wattenschijfjes.
💙 NATUURLIJK & VEGAN: Gemaakt van hernieuwbare en duurzame bronnen - zonder kunststoffen, oplosmiddelen of materialen van dierlijke oorsprong. Voor een milieuvriendelijke afvalvrije badkamer!
💙 STIJLVOL: de wasbare pads voor het verwijderen van make-up zijn plasticvrij verpakt in een recyclebare en mooi ontworpen doos. Ze zijn ook geweldig als praktisch en duurzaam cadeau voor een vriend of vriendin.