Merken » About Lagom

ABOUT LAGOM...

In Zweden leven ze volgens een heel mooi begrip: Lagom. Het betekent zoveel als "niet te veel, niet te weinig, precies goed".  

Je leeft 'lagom' als je een goede balans vindt in het dagelijkse leven: plezier in de dingen die je doet, geen stress en een gezond lijf. Maar ook, fijn wonen, goed eten en zorgen dat de keuzes die je maakt bij je passen.  

About Lagom probeert je te helpen met het zoeken naar jouw balans. Door het geven van voedingsadviezen, het geven van massage's en beweegtips. Maar zeker ook door je te inspireren met mooie spullen en duurzame produkten.

Mijn naam is  Anouk Rooks (1973) en ik woon in Waalre.  Wie mij kent weet dat ik een enorme liefhebster ben van Zweden. Ik geniet er van de ongerepte natuur en de rust. En ik houd enorm van de frisse Scandinavische woonstijl.

Tijdens een lange vakantie 2018 kwam ineens alles bij elkaar en ontstond het idee voor “About Lagom”. Al eerder deed ik de opleiding tot voedingsdeskundige en leek de opleiding voor Klassieke Massage een logisch vervolg. Door massage word je je bewuster van je lijf. Samen met gezonde voeding kan een massage bijdragen om lijf en hoofd meer in balans te krijgen.

En de zepen? Ook dat is zo gegroeid. Met een paar gevoelige huidjes in het gezin maak ik al jaren mijn eigen wasmiddel en als je je dan bewust wordt van de ingrediënten in was- en verzorgingsmiddelen wil je meer en meer 'grip' krijgen op wat je gebruikt. Pure ingrediënten, zonder synthetische toevoegingen en plastic verpakkingen. Want ook hier geldt: doe wat goed voor jou voelt!

 

Zorg goed voor jezelf en geniet. Leef Lagom!