Over ons

 

 

Veilig verstopt tussen de eeuwenoude muren van de abdij van Postel ligt de kruidentuin en het kruidenlabo van broeder Guy.

Sinds 1974 is broeder Guy norbertijn van de abdij van Postel en legt zich, als gediplomeerd herborist en kruidenverwerker, intensief toe op het telen van ginseng en andere kruiden en het verwerken hiervan tot natuurlijke verzorgingsproducten. In het kruidenlabo wordt iedere dag gewerkt aan het ontwikkelen en verbeteren van deze 100% natuurlijke producten. Geen enkele onnatuurlijke toevoeging komt voorbij de abdijpoorten. Dit is soms even wennen; de producten zijn beperkt houdbaar, hebben geen artificiële 'signature-geur' en ook voor de verpakking geldt, functie boven poeha. You'll love it.

 

 

Wij beloven

 

 

 

Met de producten van abbeyLAB ben je verzekerd van een 100% natuurlijke, zeer effectieve en duurzame verzorging. We geloven heilig in de kracht van de natuur voor een gegarandeerd resultaat. We gebruiken enkel 'dragers' (zoals water) om een gewenste substantie/smeerbaarheid te verkrijgen en gebruiken geen 'fillers'. Alle producten zijn daardoor puur, met een hoge concentratie actieve ingrediënten, wat je nog nauwelijks vindt in hedendaagse (huid)verzorging. We ontwikkelen en produceren alle producten in ons eigen kruiden labo. Testen gebeurt op echte mensen (onszelf;-) en dus nóóit op dieren. Naast het creëren van producten die een duidelijk effect generen vinden wij het belangrijk om van het dagelijks verzorgingsritueel een fijn moment te maken; even uit de hectiek van de dag te stappen en een beetje van de puurheid en rust van de abdij in jouw leven te brengen.

 

Gemaakt MET:

- 100% natuurlijke kruiden en planten 

- Essentiële (koud geperste) oliën

- Organische ingrediënten

- Minimale recyclable en herbruikbare verpakking

- Écht vakmanschap, kennis en toewijding

 

Gemaakt ZONDER:

- Synthetische ingrediënten

- Parabenen

- Chemicaliën

- Fillers

- Animal testing

- Minerale oliën

- Petroleum

- Poeha