Toskani Spot Out Behandeling

 

1x Amandel peeling (3-6 dagen voor de spot Out behandeling)

1x Spot Out behandeling 

 

1x kit voor thuisverzorging 

Total recovery Cream 50 ml (twv €58,-)

Spot Out Cream 50 ml (twv €120,-)

Suncream 50 ml (twv €58,-)

 

399,- 

 

 

De SPOT OUT behandeling is geschikt om dieper gelegen pigmentvlekken te verminderen. Het is een professionele depigmentatieprocedure om donkere vlekken van melanische oorsprong te verminderen terwijl de huidtint wordt verlengd.  Tevens egaliseert het de toon en glans van de huid. Dit leidt tot een anti-aging effect en algehele huidverbetering.

De SPOT OUT Kit vermindert diverse soorten van hyperpigmentatie zoals melasma, ouderdomsvlekken, chloasma, zonnevlekken, enz. Daarnaast zal het zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Daarnaast wordt de behandeling ook toegepast bij een huid met neiging tot acné.

Dit is een behandeling die wordt ingezet in de praktijk en gedeeltelijk zelf thuis verder wordt voortgezet doormiddel van de huid te onderhouden met onder andere de Spot Out crème.

De  behandeltechniek

Om hyperpigmentatie tegen te gaan bevat de SPOT OUT Kit de volgende eigenschappen:

+ Remt het enzym tyrosinase.
+ Verwijderen of verminderen van hyperpigmentatie.
+ Zorgt voor desquamatie van de stratum corneum.
+ Verbetert de werking van de macrofagen.
+ Beschermt de huid tegen vrije radicalen.
+ Stimuleert de collageen productie.

Naast de behandeling in de praktijk wordt een deel van de behandeling thuis uitgevoerd.

 

Voorbereiding

Belangrijk is dat de huid voorafgaand aan de SPOT OUT behandeling wordt voorbereid met een Amandelzuur peeling. Dit om de effectiviteit van de SPOT OUT behandeling te verhogen.


De spot out behandeling zelf wordt tot 3-6 dagen na de amandel peeling uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt een deel van het SPOT OUT masker aangebracht. Afhankelijk van je huid kun je een lichte tot intensief prikkend gevoel ervaren. Het masker wordt na afloop van de behandeling NIET verwijderd, je krijgt 1/3 van het masker (&instructie) mee naar huis om te herhalen. 
Na het aangegeven aantal uren (afhankelijk van het huidtype kan dit variëren van 6 tot 12 uur) dient het masker te worden verwijderd. Verzorging van de huid hierna is erg belangrijk! Gebruik hiervoor de bijgeleverde producten. 

Na de behandeling 

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en wat strakker aanvoelen. Meestal is deze roodheid binnen een paar uur verdwenen. Ook kan er 1 tot 3 dagen na de behandeling een schilfering ontstaan. Dat geneest binnen 2 weken. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste. Blijf van eventuele velletjes en korstjes af, het is belangrijk dat de huid zelf geneest.

Thuis Verzorging

Bij het pakket zitten 3 producten voor thuis gebruik. Hierover krijg je een duidelijke instructie mee. 

Na de behandeling is het advies enkel minerale make-up te gebruiken, hiervoor kun je bij ons terecht. We kunnen na afloop een passend make-up advies verzorgen indien gewenst.